LOVE TILL JANNAH

0
(0)
0 54
RM35.90 Sold
In Stock

BUKU LOVE TILL JANNAH

Setiap yang mengikat hubungan pernikahan pasti mahukan kebahagiaan. Tetepi tiada rumahtangga yang bebas dari ujian. Setiap ujian yang menyinggah pasti ada penyelasaiannya. Hidup berpasangan ini lebih mencabar ujiannya. Kita perlu memikirkan orang lain berbanding jika kita hidup bersendirian.

Walau cinta seluas lautan pun percayalah mana mungkin kita memahami dan mengenali pasangan kita sepenuhnya. Usah anggap jika kita sudah cinta berbelas tahun sekalipun, bererti kita sudah cukup mengenali pasangan. Oleh kerana itulah pendapat mendefinisikan lima tahun pertama sesebuah perkahwinan sebagai tempoh untuk mengenali hati budi dan karakter pasangan.

Karya kali ini tentang tangan membuka ruang setiap insan mencorak hubungan melalui tulisan tangan. Apabila suami kenal isteri, maka kebahagiaan lebih mudah menyinggah, apabila isteri faham suami, keharmonian terselah. Semoga buku ini dapat membantu anda mencari relationship goals anda. Semoga naskhah ini membuka jalan-jalan kebahagian dalam rumahtangga kalian.

Buku panduan memahami pasangan melalui rahsia analisis tulisan tangan. Bagaimana mengenali peribadi yang tersurat dan tersirat dengan mudah, cepat dan tepat melalui tulisan tangan. Sesuai untuk yang bakal berkahwin, mahupun yang telah lama berkahwin.

Anda mungkin sudah lama bercinta, namun masih belum masak dengan perangai masing-masing. Atau, anda baru nak memulakan hubungan dengan orang yang anda langsung tak kenal.

Jom lihat tulisan pasangan atau bakal pasangan anda hari ini. Mungkin masih ada rahsia yang belum anda tahu !

Katakanlah: "Maha Suci Tuhan yang telah menciptakan makhluk-makhluk semuanya berpasang-pasangan; sama ada adripada apa yang ditumbuhkan oleh bumi, atau daripada diri mereka sendiri, ataupun daripada apa yang mereka tidak mengetahuinya."

(Surah Yasin, 36: Ayat 36)

 

Selamat bercinta hingga ke SyurgaNya.

Shipping Cost
Shop Location 65, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyberjaya, 63000 Cyberjaya, Selangor 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia

No reviews found!

No comments found for this product. Be the first to comment!